Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Succén är tillbaka – se ”Börsrådet” i Di TV igen

Ny studio för aktiemagasin ”Börsrådet”
Börsrådet leds av programledaren Anna Ekelund och Dagens industris börskrönikör Henrik Mitelman. Foto: AMANDA LINDGREN / DI

I dag är det nypremiär av Di TV:s aktiemagasin ”Börsrådet”.

Varje avsnitt gästas av förvaltare som ger tips och råd för aktiemarknaden och diskuterar börsen.

Klockan 11.30 i dag är det äntligen dags igen. Succéprogrammet ”Börsrådet” har då nypremiär på Di TV. 

Studion är helt ny - men upplägget är detsamma med aktieråd och diskussioner kring det viktigaste som händer på börsen just nu.

”Börsrådet” leds av Di TV:s programledare Anna Ekelund och Dagens industris börskrönikör Henrik Mitelman.

– I ”Börsrådet” får tittarna höra hur de som varje dag tvingas ta ställning på börsen resonerar. Det handlar inte om rådgivare, utan om dem som verkligen sitter på pengarna och har ett ansvar mot sina kunder att på bästa sätt förränta kapitalet, säger Anna Ekelund.

”Börsrådet” är tillbaka i Di TV

Gästerna i premiärprogrammet är Max Mitteregger vars hedgefond Gladiator steg 19 procent i fjol och Lotta Faxén, förvaltare av flera av Lannebos största fonder. 

Tillsammans förvaltar de aktier för över 15 miljarder kronor.

CNN-profilen Richard Quest i programmet Quest Means Business.

Förvaltarna uppmanas i programmet att komma med konkreta råd kring både köp- och säljtips – men också ta ställning till varandras rekommendationer, vilket leder till spännande och initierade diskussioner. 

– Att våra experter får tycka till om varandras råd, i det som populärt kallas för dissningen, är roligt förstås, men också extremt nyttigt, säger Anna Ekelund.

Samarbete mellan Expressen TV och Dagens industri

Di TV är Sveriges ekonomi-tv-kanal och ett samarbete mellan Dagens industri och Expressen TV.

– Di TV, med sitt samarbete med CNN Business, är en nödvändig kanal för alla som är intresserade av aktier och affärer. Dagens industri och Expressen har tillsammans skapat en helt ny medieprodukt och ”Börsrådet” är ett bra exempel på journalistik som ger affärsnytta, säger Thomas Mattsson, chefredaktör och ansvarig utgivare på Expressen.

Andra program i Di TV

Börsmorgon 

Ett dagligt magasin om börs och marknad som sänds när börserna öppnar i Stockholm och övriga Europa. Di:s experter och inbjudna gäster analyserar och kommenterar de viktigaste händelserna och tipsar om intressanta investeringar. Sänds vardagar kl. 08:45.

 

Di Nyheter 

Nyhetsuppdatering – senaste nytt från hela världen - tre gånger per dag: 07:00, 12:00, 15:00.

 

Ekonomistudion 

Ekonomi och politik. Ett dagligt magasin som tar fördjupar aktuella samhällsfrågor ur ett ekonomiskt perspektiv. Sänds vardagar kl 14:30.

 

Closing Bell

Dagligt program som sammanfattar handeln med ett par timmar kvar i Europa och som är med när börserna öppnar i New York. Sänds vardagar 15:20.

 

Quest Means Business 

Genom samarbete med amerikanska CNN sänder Di TV Quest Means Business, ett program om dagsaktuella ämnen och fördjupningar med programledaren och profilen Richard Quest. Sänds tisdag till fredag klockan 09.30.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!