Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Succébussen: "Det bästa ekipaget"

Prideparaden från Expressenbussen. Hela gänget som åkte bussen.Foto: Anna-Lena Mattsson

Det blev succé när Expressen-bussen deltog i Pride-paraden för andra året i rad.

– Det var det bästa ekipaget jag någonsin åkt med, och jag har åkt med många, säger Patrik Olsson, 27.

För andra året i rad deltog Expressen-bussen i Pride-paraden. Täckt med färgglada ballonger och med ett gäng läsare ombord blev bussen en succé.

Och det är tydligt att passagerarna var mer än nöjda.

– Det var jättekul, det var en riktig toppenstämning, vi dansade till och med, säger Sandra Medin, 45, som var med på bussen.

Patrik Olsson, 27, håller med.

– Det var det bästa ekipaget jag någonsin åkt med, och jag har åkt med många, säger han.

"Maken till fest och glädje"

Bussens produktionsledare Gattas Gaorie var med bussen i Kiev under fotbolls-EM men säger att Pride-paraden var ännu bättre.

– Det här är bland det roligaste man kan uppleva på Expressen-bussen, jag har aldrig sett på maken till fest och glädje, säger han.

Expressen-bussen är en riktig framgångssaga. Den har tidigare prisats vid dags­tidningarnas egen Oscargala, INMA. Samtidigt var den ett av tre bidrag i "Best in show" - och tog hem andraplatsen, slagen bara av New York Times.

Tidigare i sommar har bussen funnits på plats vid ­fotbolls-EM, Almedalsveckan och Dansbandsveckan i Malung.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.