I elva år har den 25-åriga kvinnan kämpat för att få upprättelse sedan hennes dåvarande styvpappa friades i domstol för att ha smygfilmat henne i familjens badrum.
Nu döms Sverige i Europadomstolen för att ha kränkt hennes rätt till privatliv.
Europadomstolen dömde till kvinnans fördel med röstsiffrorna 16-1.
– Det var en jordskredsseger, säger hennes advokat Jan Södergren.
25-åringen är lättad över att den långa processen nu har nått ett slut.
– Det känns som en sten har ramlat av, jag tror på mänskligheten igen, säger hon.
Friades i svensk domstol
2002, när kvinnan var 14 år gammal upptäckte hon att hennes styvfar försökt smygfilma henne i familjens badrum.
Styvpappan polisanmäldes och åtalades senare för övergreppet.
Han erkände smygfilmandet men friades ändå av hovrätten då det inte fanns något generellt förbud mot att smygfilma folk.
Kvinnan överklagade till Europadomstolen för mänskliga rättigheter, då hon menade att hennes rätt till privatliv blivit kränkt. Domstolen friade Sverige med minsta möjliga marginal men 25-åringen gick då vidare till Europadomstolens stora kammare, som bara tar upp exceptionella fall.
På tisdagen kom domen som sa att Sverige brutit mot rätten till privatliv när styvpappan friades.
Lagen ändrad
Europadomstolen dömer Sverige att ersätta kvinnan med 10 000 euro för sveda och värk plus 29 700 euro för hennes kostnader och utlägg. Det motsvarar sammanlagt cirka 350 000 kronor.
Målet har bland annat lett till att Sverige, innan den slutgiltiga domen kom, stiftat en lag som gör kränkande fotografering till ett brott.
– Jag blev så himla glad när lagen ändrades, det känns som att Sverige har lyssnat. Jag ville inte att någon ska behöva gå igenom det som jag har gjort, säger hon.