Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Studenten fastnade i den enorma vaginan

Den amerikanska utbytesstudenten fastnade i statyn föreställande en gigantisk vagina.
Foto: imgur

NEW YORK. Frestelsen blev för stor.

Den amerikanska utbytesstudenten kunde inte låta bli att krypa in i statyn föreställande en jättevagina.

Väl inne fastnade han, och en enorm räddningsoperation tog vid.

Utanför universitet i Tübbingen, fyra mil söder om Stuttgart, står den peruanske konstnärens Fernando de la Jara staty. "Pi chacan", som betyder älskog, är en 32 ton tung pjäs i röd marmor föreställande en vagina.

I förra veckan fick en amerikansk utbytesstudent upp ögonen för skapelsen, och beslöt sig för att tränga in i konstverket.

Det skulle han inte ha gjort.

Ynglingen fastnade halvvägs in i stenstatyn, och kunde inte ta sig loss. Larmet gick till den lokala polisen, som på plats konstaterade att räddningsaktionen var ett jobb för brandkåren.

Krävde 22 brandmän

Problemet var att studenten satt stenhårt fastkilad. Time berättar att det krävdes en räddningsinsats med över tjugo brandmän inblandade. Efter flera timmars hårt arbete lyckades de få loss förövaren utan att han råkade ut för några frakturer, och utan att de behövde hugga i statyn.

Den lilla universitetsstadens borgmästare uttalade sig mindre roat om den udda episoden i Süddeutsche Zeitung enligt The Guardian:

– Även om man väger in det mest extrema barnförbjudna fantasier kan jag inte förstå hur han tänkte. Att det krävdes en räddningsinsats av 22 brandmän är direkt plågsamt att konstatera.

De tyska myndigheterna har beslutat att hålla förövarens identitet anonym.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.