Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Streamas av miljoner – är dödsfiender

,

De tillhör kategorin mest spelade och jättehittarna placerar sig på topplistor år efter år. 

Under hösten har fem av Sveriges mest populära rappare figurerat i brottsutredningar och även utsatts för brott. Knivskärning, rån – och mord.

I en värld som går ut på att visa sitt våldskapital och sin makt vänds vänskap till fiendskap i takt med att rapparna associeras med våldsamma gäng.

– Man lurar varandra. Folk känner sig trygga, men utsätts sedan för brott, säger åklagare Anna Stråth som lett utredningen mot Vårbynätverket.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.