Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Störningar på Telia under förmiddagen

Telias vd Allison Kirkby gästade Rapportmorgon 26 januari.
Telia har haft tekniska problem under söndagen.
Foto: Patrik C Österberg / IBL

Flera av Telias kunder har fortfarande inte tillgång till sin e–post. Det tekniska problemet uppstod redan under söndagsmorgonen. 

Enligt Telia ska felet nu vara åtgärdat men kunder fortsätter att larma om problem med mejltjänsten.

– Vi ser att e–posttjänsten inte fungerar helt som den ska. Vi jobbar för fullt för att det ska vara åtgärdat, säger Irene Krohn, presschef på Telia. 

Under söndagen hade Telias kunder haft problem att komma åt sin e-post hos företaget. Teknikstrulet berodde på fel i det interna systemet.  

– Vi har hittat felet och det ska vara åtgärdat, men det tar lite tid innan allting kommer i gång. Jag hoppas att allting ska komma upp här så snabbt det bara går, säger Irene Krohn, presschef på Telia. 

Enligt Irene Krohn kommer det åtgärdas successivt för de drabbade kunder. 

Vad säger ni till oroliga kunder? 

– Vi beklagar naturligtvis felet. Är det så att de inte får i gång det i dag, så är det viktigt att höra av sig till vår kundtjänst. 

Flera Telia–kunder har under måndagsmorgonen hört av sig till Expressen och menar att felet kvarstår. På felsökningssajten Downdetector har flera larm rapporterats in under morgonen. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.