Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Störningar hos Swedbank – i dag igen

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV
Foto: MAXIM THORÉ / BILDBYRÅN
Foto: JENNY HALLENGREN

På måndagen hade Swedbank stora problem med sin internetbank där flera tusen periodvis hade svårt att logga in.

Under tisdagen fortsatte störningarna hos Swedbank. Där vissa kan logga in medan andra möts av ett felmeddelande.

– Fullt fokus är på att lösa det så att alla kunder kan komma åt sina tjänster, säger Ralf Bagner, presskommunikatör på Swedbank.

Swedbank har fortsatta störningar på sin internetbank, sedan 9.30-tiden har vissa kunder haft problem med att logga in i sin internetbank, där de möts av felmeddelandet:

”Vi har just nu störningar som bland annat påverkar appen och internetbanken. Vi ber om ursäkt och jobbar på att lösa problemet så fort vi bara kan.”

Ralf Bagner, presskommunikatör på Swedbank, beklagar att störningarna fortsätter. Hur många personer som påverkas är oklart just nu.

– Det är lite svårt att säga, eftersom vissa fortfarande kan logga in medan andra inte.

– Vi hade en störning i går, och i dag har vi en störning, vi beklagar det här och ber våra kunder om ursäkt för detta. Vi har en god överblick över problemet och fokuserar nu till 100 procent på att lösa det så att alla kunder kan komma åt sin internetbank, säger Bagner.

Enligt sajten Dowdetector har flera tusen kunder anmält problem med internetbanken under dagen. Störst antal rapporter skickades strax efter 09, men också strax efter lunch.

Swedbank delar ut: "Övriga banker kommer följa efter"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.