Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stormy Daniels ska DNA-testa klänning

Stormy Daniels uppges ha haft ett sexmöte med Donald Trump 2006.
Foto: MATT SAYLES / AP TT NYHETSBYRÅN
Klänningen som Stormy Daniels ska ha burit när hon träffade Trump.
Foto: / The Blast.com / MEGA/IBL / The Mega Agency [down

Porrstjärnan Stormy Daniels uppges ha haft ett sexmöte med Donald Trump 2006, vilket presidenten förnekar. Trumps advokat Michael Cohen har nyligen uppgett att han betalat henne för att hålla tyst om mötet. 

Nu gör Daniels som Monica Lewinsky – och DNA-testar sin klänning för att bevisa sin historia.

Det påstådda sexmötet mellan presidenten och porrstjärnan ska ha ägt rum på ett hotellrum 2006. Donald Trump har bestämt förnekat träffen som blivit omskriven sedan uppgifterna kom ut. Tidigare i veckan uppgav dock Trumps advokat Michael Cohen att han betalat 130 000 dollar, drygt en miljon svenska kronor, till Daniels för att hon skulle hålla tyst om affären med Trump.

Nu avslöjar Stormy Daniels att hon har sparat den guldglittriga klänning som hon säger sig ha burit under kvällen med Trump – utan att tvätta den. Porrstjärnan tänker låta klänningen undersökas för att få fram DNA som ska visa att hon inte ljuger om affären, vilket The Blast rapporterade om.

Stormy Daniels har tidigare sagt att hon är redo att berätta sin historia. Efter uppgifterna om Michael Cohen tror hon nu att hon är fri från sitt tysthetsavtal.


LÄS MER: Porrstjärnan Stormy Daniels redo att prata om Donald Trump


USA:s president Donald Trump förnekar mötet med Daniels.
Foto: MICHAEL REYNOLDS / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Monica Lewinskys klänning undersöktes också

En annan klänning som stått i fokus vid en tidigare omtalad sexskandal var Monica Lewinskys mörkblå klänning som undersöktes av FBI. Under slutet av 1990-talet hade Lewinsky en affär med den amerikanske presidenten Bill Clinton och med hjälp av DNA-analys kunde man visa att Clintons kroppsvätskor fanns på plagget.

Stormy Daniels och hennes advokater behöver även ett DNA-prov från Donald Trump för att kunna bevisa ett möte.


LÄS MER: Donald Trumps advokat betalade porrstjärnan med egna pengar 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.