Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stormy Daniels kräver en ursäkt från Melania Trump

Foto: SHAWN THEW / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Foto: MARKUS SCHREIBER / AP TT NYHETSBYRÅN

Efter den offentliga, påstådda, otrohetsaffären mellan porrskådisen Stormy Daniels och Donald Trump, som ska ha skett bara ett år efter att Trump gifte sig med Melania Trump, blossar historien återigen upp till ytan. 

Nu kräver nämligen Stormy Daniels en offentlig ursäkt från presidentfrun, skriver The Daily Best.

Stormy Daniels, 40, vars riktiga namn är Stephanie Clifford, skapade stor uppmärksamhet när hon gick ut och sa att hon haft en affär med Donald Trump 2006, bara ett år efter att han gift sig med Melania. 

Presidenten och hans talespersoner har fortsatt att förneka uppgifterna. 

Uppgifterna att Donald Trump skulle ha visat upp bilder på den då fyra månader gamla sonen Barron  gjorde Melania Trump allt annat än glad, rapporterade Hollywood Life.

– Melania är äcklad av Stormy Daniels påstående att Donald visade henne foton av sonen Barron innan de påstås ha haft sex, säger en källa som står Melania nära, till sajten.

Stormy berättade under ett event i New York att hon känner att hon blivit felvinklad i media. Hon tycker att det alltid lyfts fram att hon är en före detta porrskådis men att medier utelämnar att hon har lång erfarenhet som författare och regissör. 

Hon fick många frågor om Donald Trump och på frågan om hon kan be Melania Trump om ursäkt svarade hon: 

– Jag ber om ursäkt till Melania när hon ber om ursäkt till landet. 

Exakt vad Melania skulle be om ursäkt för är dock oklart. 

Berättade om Donald Trump i bok

I mars 2018, efter att den påstådda affären blev publik, gjorde Melania Trumps pressekreterare ett uttalande via Twitter. 

”Samtidigt som jag vet att media njuter av spekulationer och oanständigt skvaller, vill jag påminna människor om att det är ett minderårigt barn vars namn ska hållas utanför nyhetsartiklarna när det är möjligt”. 

Hon la till att Melania Trump vid tidpunkten fokuserade på att vara mamma.

Efter att Daniels anklagelser blev kända turnerade hon på strippklubbar i USA som en del av touren ”Make America Horny again”. 

Hon släppte också boken ”Full Disclosure” där hon berättar hela sin historia för första gången.