Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stormy Daniels avslöjar allt om Trump i ny bok

Stormy Daniels avslöjar allt om affären med Donald Trump i sin nya självbiografi. Foto: CRAIG RUTTLE / AP TT NYHETSBYRÅN
Donald Trump har hela tiden nekat till den påstådda affären. Foto: OLIVER CONTRERAS/ POOL / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Stephanie Clifford, mer känd under smeknamnet Stormy Daniels. Foto: MARY ALTAFFER / AP TT NYHETSBYRÅN

”Stormy Daniels” blev världsberömd efter att ha berättat om sin affär med Donald Trump. 

I sin nya bok berättar ex-porrstjärnan om den påstådda sexnatten med presidenten, skriver The Guardian. 

Författaren skriver också att Donald Trump egentligen inte ville bli president. 

Böckerna om USA:s president Donald Trump trycks på löpande band. 

Efter att journalisten Bob Woodward släppts sin bok ”Fear” om det nuvarande presidentskapet så har tidigare porrstjärnan Stephanie Clifford, mer känd under smeknamnet Stormy Daniels, meddelat att hon släpper en självbiografi: ”Full Disclosure”. 

– Jag kommer att skriva allt och inkludera det – och folk kan tro vad de vill om mig, men det är åtminstone sanningen, har hon tidigare sagt inför lanseringen. 

Brittiska tidningen The Guardian har nu publicerat ett utdrag ur boken som bland annat avhandlar affären med Donald Trump. 

Stormy Daniels avslöjar allt om Trump-affären i boken

I boken skriver hon om hur hennes farhågor steg i takt med att Donald Trump tog sig allt närmare positionen som republikanernas presidentkandidat. 

Stormy Daniels insåg att hennes erfarenheter av Donald Trump plötsligt blivit betydligt känsligare och hennes tystnad skulle sedermera köpas i samband med presidentvalet 2016. 

 

Stormy Daniels. Foto: RINGO H.W. CHIU / AP TT NYHETSBYRÅN


Enligt boken ska Donald Trump ha fortsatt höra av sig till Stormy Daniels även efter deras påstådda affär. Presidenten ska ha lovat henne att få medverka i hans tidigare tv-serie ”The Apprentice”. 

”Han skulle låta mig fuska och det var hundra procent hans idé”, skriver hon i boken enligt The Guardian. 

Berättar om sexnatten med Trump

Hon skriver vidare om sexnatten med Donald Trump – och liknar presidentens könsorgan vid en Super Mario-karaktär. 

”Han vet att han har en ovanlig penis. Den har ett jättestort svamphuvud. Som en giftsvamp”, skriver hon och fortsätter: 

”Jag låg där irriterad över att jag hade sex med en kille med könshår som snömannen och en snopp som liknade svampkaraktären i Mario Kart. Det kan ha varit det minst imponerande sex jag har haft, men han höll uppenbarligen inte med om det”. 

Donald Trump har nekat till den påstådda affären med Stormy Daniels. Ex-porrstjärnan har tidigare uppgett att hon blivit hotad vid en parkeringsplats och uppmanats att ”hålla tyst” – en händelse som är helt påhittad, enligt presidenten.

”Jag har alltid haft oddsen emot mig, men jag äger min berättelse och de val som jag har gjort”, skriver Stormy Daniels i boken.