Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stormy Daniels avslöjar allt i ny självbiografi

Stormy Daniels. Foto: CRAIG RUTTLE / AP TT NYHETSBYRÅN
Stormy Daniels Foto: BACKGRID US / STELLA PICTURES BACKGRID US
Donald Trump. Foto: SUSAN WALSH / AP TT NYHETSBYRÅN

Porrstjärnan Stormy Daniels släpper en självbiografi – som delvis kommer att handla om hennes påstådda affär med Donald Trump.

– Jag kommer att skriva allt och inkludera det – och folk kan tro vad de vill om mig, men det är åtminstone sanningen, säger hon i tv-programmet The View. 

Här är nästa bakslag för USA:s president Donald Trump.

I tisdags släppte den hyllade journalisten och Watergate-avslöjaren Bob Woodward sin bok "Fear", som bland annat avslöjade sprickan i Vita huset.

Donald Trumps närmaste medarbetare ska bland annat gömma undan viktiga papper från Trumps skrivbord – bara för att inte presidenten ska skriva under dem. 

Stabschefen John Kelly kallar också Donald Trump för ”idiot” i boken. 

– Det är meningslöst att försöka övertyga honom om någonting. Han har tappat det. Vi är i ”crazytown”, ska stabschefen ha sagt till tjänstemän vid möten på sitt kontor. 

– Jag vet inte ens varför någon av oss är här. Det här är det värsta jobb jag någonsin haft, ska han ha sagt vidare, enligt boken.

Nu fortsätter mardrömmen för Donald Trump. 

Porrstjärnan Stormy Daniels, som egentligen heter Stephanie Clifford, berättar nu att hon ska släppa en självbiografi som ska heta "Full Disclosure". Den kommer bland annat att innehålla detaljer om hennes påstådda förhållande med Donald Trump 2006.

För det amerikanska tv-programmet The View berättade Stormy Daniels under onsdagen:

 – Jag kommer att skriva allt och inkludera det – och folk kan tro vad de vill om mig, men det är åtminstone sanningen. 

Boken släpps den 2:a oktober. 

Donald Trump har hela tiden förnekat affären med Stormy Daniels. Dock så har hans tidigare advokat Michael Cohen erkänt att han betalade 130 000 dollar till Daniels under 2016, i utbyte mot att hon skulle vara tyst om vad som hänt.