Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Två bilar i frontalkrock – tre till sjukhus

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Två bilar frontalkrockade på gamla Nynäsvägen i höjd med Jordbro söder om Stockholm tidigt på fredagsmorgonen.

– Tre personer var inblandade och är förda till sjukhus, säger Henrik Lindström, operativ chef vid Södertörns räddningstjänstförbund.

Larmet om olyckan kom in klockan 06.44 på fredagsmorgonen. Två bilar ska dessförinnan ha frontalkrockat på gamla Nynäsvägen i Jordbro. Tre personer har förts till sjukhus med hittills okända skador.

– Det är oklart vem som kom över på fel sida, säger Henrik Lindström, operativ chef vid Södertörns räddningstjänstförbund.

Mats Eriksson, presstalesperson vid Stockholmspolisen, säger att tidiga uppgifter gör gällande att det inte rör sig om några allvarliga personskador. 

– Utöver de personer som förts till sjukhus har två bärgare beordrats till olycksplatsen. 

Enligt Mats Eriksson har det varit halt på vägarna under fredagensmorgonen, men om det är orsaken till olyckan är oklart.

– Jag vet inte hur det ser ut på platsen, om det har varit halt och om det är sandat.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.