Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Man knivmördad – misstänkt man gripen

En man har blivit knivskuren till döds i Haninge söder om Stockholm, enligt polisen.
Foto: Janne Åkesson/Swepix
Mannen ska ha knivhuggits flera gånger.
Foto: Janne Åkesson/Swepix

En man knivhöggs till döds i Jordbro söder om Stockholm natten mot tisdag.

Enligt uppgifter till Aftonbladet höggs personen flera gånger.

Polisen har gripit en misstänkt man.

– Personen är misstänkt för mord. Mer kan jag inte berätta om det just nu, säger Nicklas Mattsson, vakthavande befäl vid polisregion Stockholm

Det var klockan 22.12 på måndagskvällen som polisen larmades till adressen i Jordbro i Haninge kommun söder om Stockholm. Enligt de initiala uppgifterna skulle det röra sig om någon form av misshandel. Flera polispatruller och ambulans larmades genast till platsen.

Knivhuggna mannen avled av sina skador

När polisen kom fram påträffades en knivskuren man. Hans identitet är fortfarande okänd och polisen kan därför inte säga något om hans ålder.

– Mannen avlider av sina skador, säger Nicklas Mattson.

Vem var det som larmade polisen om den här knivskärningen?

– Det är ingenting vi kan gå ut med nu.

En person har gripits, misstänkt för mord.
Foto: Janne Åkesson/Swepix

Person gripen misstänk för mord efter knivskärningen

Polisen har inlett en förundersökning om mord. Tekniker skickads till platsen och polisen har under natten fortsatt att jobba med ärendet. Polisen sökte med hundar, genomförde dörrknackning i området och höll förhör med vittnen.

Under natten har polisen även sökt efter den misstänkte gärningsmannen och en man kunde tillslut gripas. Polisen vill dock inte gå in på var den misstänkte mannen greps eller exakt när gripandet skedde.

– Personen är misstänkt för mord. Mer kan jag inte berätta om det här just nu, säger Nicklas Mattsson.

Kan det vara fler inblandade i den här händelsen?

– Det kan jag inte gå in på. et känner jag inte till, säger Anders Mattsson, också han vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.

Vid 06.30-tiden på tisdagsmorgonen meddelade polisen att den tekniska undersökningen av platsen där den knivhuggne mannen hittades var klar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.