Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bilist och mc-förare i krasch

En olycka mellan en bilist och mc-förare har skett vid en på- och avfart till riksväg 73 – Nynäsvägen – under måndagseftermiddagen. 

Både räddningstjänsten och ambulansen är på väg till platsen. 

– Initialt är det en bil och en motorcykel inblandade, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen. Det är vad vi vet i nuläget.

Klockan 13.54 kom larmet om olyckan vid påfarten till Västerhaninge. Olyckan ska ha skett i södergående riktning och en bil och en motorcykel ska vara inblandade, enligt polisen. Utöver polisen är räddningstjänst och ambulans larmade till olycksplatsen.

– Det står ingenting om personskadorna, bara att man har begärt bärgare till motorcykeln, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisens presstjänst. 

Är det en bil och en motorcykel inblandade?

– Det är de initiala uppgifterna i nuläget. 

Texten uppdateras.◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.