Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnorna som klädde sig bäst på Mammagalan

”Let's Dance”-profilerna Linn Hegdal, Linnéa Claeson & Jacob Persson. Foto: PELLE T NILSSON

Romantiskt, djuriskt och ett pastelligt par. 

Sveriges kändisar ville hylla mammorna på Mamma-galan. 

Expressens Therese Loberg har satt getingbetyg på stjärnornas outfits. 

Hans Wahlgren & Christina Schollin

Hans Wahlgren och Christina Schollin Foto: PELLE T NILSSON

Nejmen vilket fint par. Hans Wahlgren är inte rädd för lite färg och ser härligt sommarfräsch ut i pasteller. Jag hade dock hellre velat se ett par mörka skor för att bryta av lite. 

Vilken sommarpingla vi har här. Christina Schollin är också riktigt sommarfin i blommönster och pasteller. Kul med den gula färgklicken med väskan. 

Agneta Sjödin

Agneta strålar i rött. Foto: PELLE T NILSSON

Agneta Sjödin fullkomligt strålar på röda mattan i den klarröda klänningen med smyckade blommor. För fler getingar hade jag gärna sett ett par pumps som inte är riktigt lika spetsiga. 

Linn Hegdal, Linnéa Claeson & Jacob Persson 

”Let's Dance”-trion Linn Hegdal, Linnéa Claeson & Jacob Persson. Foto: PELLE T NILSSON

Dansaren Linn Hegdal valde en mönstrad, kort klänning i svartvitt, utsläppt hår och knytklackar. Här hade jag gärna sett lite färg eller någon accessoar. 

Riktiga färgklickar är på tapeten i sommar och Linnéa Claeson prickar verkligen in den trenden med sin gröna trenchcoatklänning. Passar fint till det pastelliga håret. Snyggt! 

Svart, vitt och ränder är Johan Perssons melodi. Avslappnat och snyggt men det sticker inte ut. 

Margaux Dietz

Margaux Dietz och mamma Eveline. Foto: PELLE T NILSSON

Wow! Margaux Dietz och mamma Eveline var riktigt snygga på röda mattan. Den puderrosa klänningen i tyll med bara axlar passar Margaux riktigt bra! Fint att även skorna går i samma färg. 

Lina Hedlund

Lina Hedlund och mamma. Foto: PELLE T NILSSON

Lina Hedlund var beige nästan från topp till tå. Klänningen är romantisk med volangerna på axlarna och håret ligger fint med mjuka lockar. Snyggt men jag hade gärna sett en annan färg på klänningen så att ansiktet och håret hade kommit fram lite mer. 

Shirley Clamp

Shirley Clamp i gult och mönstrat. Foto: PELLE T NILSSON

Matchat, gult och mönstrat – det dök Shirley Clamp upp i. Fint med det gula linnet och de mjuka lockarna. För lite högre betyg skulle jag gärna se en lite tajtare modell på byxorna. 

Pernilla Wahlgren 

Pernilla Wahlgren var sommarfin. Foto: Swedish Press Agency

Vilken pingla du är Pernilla Wahlgren! Programledaren från galan riktigt sommarstrålar i sin romantiska rosagröna klänning med spetsdetaljer. Fint med den höga halsringningen och de mjuka lockarna. Full pott! 


Kristin Kaspersen i svart kostym. Foto: Swedish Press Agency

RAOWR! Kristin Kaspersen var riktigt stilig i svart kostym och djurmönstrat linne. Ett par större örhängen och det skulle ha varit full pott! 

Tess Merkel 

Tess Merkel Foto: Swedish Press Agency

Rosa är ju en säker sommarfärg och artisten Tess Merkel bär upp den riktigt bra. Fint med matchad kostym och knuten på huvudet. Här drar tyvärr de blaffiga skorna ner betyget lite. Jag hade gärna sett ett par svarta, nätta pumps i stället! 

Ellen Bergström

Ellen Bergström i enaxlat och svart. Foto: Swedish Press Agency

Svart, svart, svart. Visserligen är svart riktigt fint till Ellen Bergströms ljusa hår men nu när det vankas sommar hade jag mycket hellre sett att hennes outfit var i någon fin färg. Kanske blått? Efter en vår, vinter och höst med svart, svart, svart tycker jag nog att det är dags för lite färgklickar nu! Ellen Bergström är självklart riktigt fin på röda mattan men det känns lite för säkert.