Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stig Fredrikson chattar om kriget i Ukraina

Ukrainas tidigare president Petro Porosjenko vill att omvärlden skickar mer vapen till Ukraina. Det säger han i en intervju med Aktuellt.
SVT-legendaren Stig Fredrikson är en av Sveriges främsta journalister med djup kunskap om Ryssland och Putin. I dag medverkar Stig Fredrikson på Expressens kultursidor och är författare. Hans senaste bok är ”Ryssland utan Putin” (2019).
Foto: Expressen /MIKAEL SJÖBERG

Vad innebär de nya hårdare medielagarna i Ryssland? Vad tänker ryska befolkningen om kriget? SVT-legendaren Stig Fredrikson är en av Sveriges främsta journalister med djup kunskap om Ryssland och Putin och han svarar på era frågor från 17.00. Stig Fredrikson har varit korrespondent i Moskva och var under 30 år en profilerad utrikeskommentator och chef på Aktuellt. Idag medverkar Stig Fredrikson på Expressens kultursidor och är författare. Hans senaste bok är ”Ryssland utan Putin” (2019).

Passa på och ställ din fråga i chatten redan nu.

Ställ dina frågor om kriget i Ukraina

Zelenskyjs tal till de ryska soldaterna: ”Varför ska ni dö? För vad?”

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj uppmanar i en ny video de ryska soldaterna att ge upp.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.