Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stefan, 29, kallas Tinders mest eftertraktade man

Detta är Tinder.
Nu har han hittat kärleken – men inte genom Tinder.Foto: Instagram / Instagram
Stefan Pierre-Tomlin.Foto: Instagram / Instagram

Modellen Stefan Pierre-Tomlin, 29, hade 15 000 matchningar på Tinder och sågs därmed som dejtingappens mest eftertraktade man.

Nu har han hittat kärleken – men inte genom Tinder, skriver Daily Record.

Stefan Pierre-Tomlin, 29, har fått smeknamnet Mr Tinder eftersom han var så pass populär på dejtingappen.

På två år var det omkring 20 kvinnor om dagen som svepte höger för att matcha med modellen. Men trots närmare 15 000 matchningar lyckades Stefan Pierre-Tomlin inte hitta rätt.

Efter att ha gått på över 15 olika dejter på två år och haft två kortare flörtar som inte ledde till något mer långvarigt hittade han dock till slut kärleken – men inte på Tinder.

”Påminde mig om Marilyn Monroe”

I april i år träffade Stefan Pierre-Tomlin sångerskan Natasha Boon, 27, som tidigare deltagit i den brittiska talangshowen X-factor, genom en gemensam kompis. Stefan menar att han visste på direkten att det var någonting speciellt mellan dem.

– När jag först såg Natasha påminde hon mig om Marilyn Monroe. Hon bar en tajt, röd klänning, rött läppstift och hennes blonda hår var snyggt stajlat, säger Stefan till Daily Record.

https://www.instagram.com/p/B0Y6GqVAkj1/

– Hon tog mig med storm och det händer sällan. Jag insåg att jag inte behöver en app för att hitta kärleken, det sa bara klick mellan oss, fortsätter han.

Har flyttat ihop

Paret bytte nummer och sms:ade med varandra hela kvällen efter att de hade träffats första gången.

– Folk använder modern teknologi för att hitta kärlek så det var trevligt att träffa henne på det gamla sättet, säger Stefan till Daily Record.

Efter parets första dejt har de varit oskiljaktiga och det har nu flyttat ihop. Enligt Stefan har de väldigt mycket gemensamt.

– Vi skulle vilja börja göra musik ihop och om saker och ting går bra i framtiden skulle vi vilja förlova oss, köpa ett hus och bilda familj tillsammans, säger han till Daily Record.

https://www.instagram.com/p/BxPqvsdpUbi/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.