Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Sparkade gravid i magen - fostret dog

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

MJÖLBY. Den 17-åriga kvinnan var gravid men utsattes för flera slag, sparkar och hot. En spark träffade i magen så att fostret dog. Nu misstänks hennes 43-årige pojkvän för misshandel.

Den 43-årige mannen misstänks för att ha utsatt sin 17-åriga flickvän för flera hotelser och en långvarig misshandel. Under fem månader ska mannen ha misshandlat henne vid fem tillfällen hemma i deras bostad, i en ort strax utanför Mjölby. 

Fick missfall

 I mitten av oktober förra året ska han riktat en spark rakt mot hennes mage. 

 - Jag försökte gå undan men sen fick han in en spark på magen, förklarar kvinnan i förhör. 

 Resultatet blev att hon omedelbart fick missfall och fostret dog. Kvinnan ska även blivit utsatt för ett strypförsök och fått flera hotelser bland annat via sms. 

Styrt med järnhand

 Enligt vittnen ska 43-åringen ha styrt 17-åringen med järnhand och att han har haft ett starkt kontrollbehov över henne. 

 - Skulle jag någonsin röra nån annan kille så skulle han sprätta mig från könsorganet och upp till munnen, säger kvinnan i förhör.

 43-åringen nekar till alla anklagelser. Han har inget minne av att han sparkat sin flickvän under graviditeten. Vid det tillfället uppger han att han varit berusad. Mannen åtalas nu för grov kvinnofridskränkning.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.