Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Spädbarn förd till sjukhus med ambulans efter trafikolycka i Gävle

Hit kan du vända dig om du behöver slå larm.

Två personer är förda till sjukhus med ambulans efter en trafikolycka mellan två bilar i Ytterharnäs utanför Gävle. De som förts till sjukhus är ett spädbarn och en av manlig bilförare.

Vi halv tio på onsdagsmorgonen larmades om två bilar som kolliderat på Ståhls väg i Ytterharnäs utanför Gävle. En manlig förare och ett spädbarn fick föras till sjukhus med ambulans. 

Polisen i Gävleborg uppger att man i nuläget inte misstänker att något brott begåtts i samband med olyckan.

– I nuläget har vi inga misstankar om brott. Vi har hört den ena föraren men den andra personen som fick föras till sjukhus har vi inte pratat med, säger Daniel Wikdahl, presstalesperson på polisen.

– Det vill vi göra innan vi uttalar oss.

Daniel Wikdahl uppger att polisen inte har några uppgifter om skadeläget.

Under eftermiddagen meddelas i en patientskaderapport att både den manliga föraren och spädbarnet var lindrigt skadade och har fått åka hem.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.