Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Sorgen i Södertälje: ”Alla vet vilka offren är”

Under tisdagskvällen samlades tusentals människor i S:t Jacobs katedral för att hedra den 41-årige man som i helgen mördades i Södertälje. 

Av allt att döma verkar mannen inte ha varit den uttänkta måltavlan, och stadens assyrisk-syrianska befolkning befinner sig än en gång i sorg. 

I stadsdelen Ronna är ungdomarna bekymrade, poliserna uppgivna, de äldre frågande – och många är rädda. 

– Jag måste försöka vakta min tunga också, fel ord kan resultera i väldigt fel saker och jag är småbarnspappa. Det räcker med att de tycker jag öppnat käften för mycket, säger Södertäljebon, Metin Rhawi. 

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.