Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sophie, 29, visar upp mäktiga förvandlingen

Här är fler av dagens utrikesnyheter.
På Instagram inspirerar hon många med sin träning.Foto: Sophactivelife / Instagram
Sophie Allen har hundratusentals följare.Foto: Sophactivelife / Instagram

För Sophie Allen, 29, har det stundvis varit svårt att hitta motivation för att ta sig till gymmet.

Snabbt föll hon in i gamla vanor, skriver Daily Mail.

Men nu har Sophie hittat tillbaka till formen – och för sina 250 000 följare delar hon med sig av framgångsreceptet kring träningsresan.

Den personliga tränaren Sophie Allen, 29, från Melbourne i Australien har inspirerat många med sin mäktiga träningsresa.

För nästan 250 000 följare har hon berättat om förvandlingen – hur hon snabbt förbränner fett och bygger muskler, skriver Daily Mail.

Särskilt har hon riktat in sig mot nybörjare inom träning, där hon bland annat förordar tyngdlyftning och en inte så kalorityngd diet. Genom att dela med sig av sina tips vill hon inspirera andra att träna.

En bild på hennes Instagramkonto visar förvandlingen från januari i år till juni, där hon hyllats för sin träning.

Följarna har inspirerats av hennes snabba formskillnad.Foto: Instagram

Känner ingen skuld om hon missar ett pass

Hon har tidigare skrivit på sin blogg om svårigheten att finna motivation till träningen.

”Jag var övertygad att jag inte skulle falla tillbaka. Ett litet beslut ledde till nästa, sen blev det en vana, och det är så jag fick min januariform”, berättar den personliga tränaren och fortsätter:

”Jag var olycklig i mig själv eftersom jag kände att mina matvanor var okontrollerade, och jag visste inte varför. Jag försökte gå på diet, men mentalt och fysiskt var jag inte redo. Jag tappade lite vikt men njöt inte av det.”

https://www.instagram.com/p/B065svmgaAY/

I dag berättar hon träningen blivit en del av hennes identitet – att hon njuter av den varje steg. På Instagram skriver hon att det viktigaste för henne varit repetitionen.

Sophie berättar att hon inte längre känner skuld om hon missar ett pass, då hon vet att hon kommer ta igen det.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.