Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Slösat 250 000 kronor – för att se ut som en alv

25-årige Luis Padros gör allt för att se ut som en sagofigur.
Foto: Privat/Instagram
Luis har spenderat över 250 000 kronor på ingreppen.
Foto: Privat/Instagram
För att se ut som en alv har Luis operereat sina öron spetsiga.
Foto: Privat/Instagram

25-årige Luis Padros stora dröm är att se ut som en livs levande alv. 

Hittills har han spenderat över 250 000 kronor på olika skönhetsingrepp och operationer som hjälper honom på traven i hans strävan efter det speciella utseendet. 

Luis Padros, 25, från Buenos Aires, Argentina, har spenderat över 250 000 kronor på skönhetsingrepp, färgade linser och operationer – på att se ut som en ”rymdalv”, skriver Daily Mail. Han menar att alver är bleka, har stora ögon och långt vitt hår.

– Jag vill också ha den sortens skönhet, säger Luis om alvernas eteriska utseenden.

Luis mobbades som barn och ur mobbningen föddes hans stora intresse för fantasy, alver och änglar. Intresset utvecklades snabbt – och nu vill Luis se ut som en livs levande sagokaraktär.

Foto: Privat/Instagram

Luis har genomgått laserbehandlingar över hela kroppen för att få bort sitt kroppshår. Han har injicerat botox och fillers samt blekt sin hy med laser för att få bort sina fräknar.

”Jag ville ha lila ögon”

För några år sedan bestämde han sig för att byta ögonfärg – ett ingrepp som inte ännu är godkänd men som utförs av vissa oseriösa aktörer. Men i stället för lila ögon, som Luis var ute efter, fick han mörkgrå. 

– Jag ville ha lila ögon, som alver, men det slutade med att jag hade mörkgråa. Jag gillade det inte alls, säger han.

Nu använder 25-årigen linser i olika färger för att uppnå alv-idealet. Med sina 500 linser kan han gå från helsvarta stora ögon – till helvita.

Foto: Privat/Instagram

Fortsätter med skönhetsingreppen

Luis har, utöver de olika injektionerna, fettsugit sin käke för att få en smalare sådan. Han är dock inte nöjd med resultatet.

– Tyvärr fick jag inte det perfekta, smala alv-liknande ansiktet som jag ville ha.

Foto: Privat/Instagram

För att åtgärda resultatet har Luis nu vänt sig till plastikkirurgerna Paul Nassif och Terry Dubrow, som ska fettsuga hans käke ytterligare och dessutom operera hans näsa. 

– Jag vill att min näsa och käke ska vara mindre och mer symmetriska. Jag vill följa mina drömmar och uppnå mina mål, säger Luis. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.