Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Slogs i huvudet med hammare

Expressen blev vittne till en otäck misshandel i Rinkeby i kväll.

Ett stort gäng gick till attack mot en person - som efteråt blivit förd till sjukhus.

– En person har fått en hammare i huvudet, och vi har upprättat en anmälan om grov misshandel, säger polisens Albin Näverberg.

Det har rapporterats om oroligheter i Rinkeby i kväll. Ett stort antal personer rör sig i området, och många poliser är på plats. Expressens reporter Ludvig Drevfjäll är på plats för att rapportera om situationen, och vid halvtolv-tiden blev han vittne till en mycket otäck misshandel.

En person attackerades av ett stort gäng, och blev, enligt polisen, bland annat slagen med en hammare i huvudet.

– Det var mycket brutalt, säger Ludvig Drevfjäll.

Än så länge är ingen gripen, men polisen har upprättat en anmälan om grov misshandel.

– Vi känner till en misshandel, men vi har inte så mycket bekräftat. En person har förts till sjukhus. Vi vet inte mycket mer just nu. Vi försöker att ta reda på vad som har hänt, säger Tommy Stiernerlantz, kommissarie och presstalesman på Västerortspolisen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.