Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skulason är klar för Helsingborg

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Olafur Ingi Skulason klar för Helsingborg - här i kamp med AIK:s Martin Åslund.
Foto: MIKRUT JACK

Isländske mittfältaren Òlafur Skulason är klar för Helsingborg.

Enligt HIF:s assisterande tränare Hans Eklund är det en "kille med bra karaktär".

Samtidigt jublar supportrarna i Brentford FC - över att de blir av med latmasken Skulason.

Helsingborg har den senaste tiden desperat letat förstärkningar till sin tunna trupp. Nu har 23-årige islänningen Olafur Skulason skrivit på ett treårskontrakt. Skulason var för några år sedan väldigt lovande och tillhörde under en period Arsenal. Sedan dess har karriären hindrats av skador och de senaste åren har Olafur Skulason spelat för bottenlaget Brentford FC i League One vilket är detsamma som Englands tredje högsta liga. Där blev det bara drygt tio matcher - och med en hög lön var han inte alls populär bland "Bees" supportrar. 

Bitska kommentarer

 Efter att övergången till HIF blivit offentlig fylldes Brentfords gästbok på internet av kommentarer som: "Knowing that lazy, overpaid, good-for-nothing has cleared off has made my day" och "I should be saying good luck Oli. But a good **** off will do". Helsingborgs assisterande tränare Hans Eklund hyllar ändå nyförvärvet.

Beninspelare i Moldavien

 - Òlafur är en kille med bra karaktär, han är en spelskicklig spelare men bra speluppfattning som arbetar hårt. Han är värvad som en central mittfältare, men är användningsbar på flera positioner, säger Eklund till HIF:s hemsida. Helsingborg kommer också den närmaste tiden att testa Benins landslagsanfallare Razak Omotoyossi, 21, som kommer från den moldaviska klubben Sheriff.

FAKTA

Hej! Du har kommit till en av de tio nya lokala sajterna på expressen.
se.
Här rapporterar vi om senaste nytt i staden och blandar det med spännande bloggar, lokal radio och en rad spännande mobila tjänster.
Här till vänster kan du välja den stad som bäst passar dig.
Har du ris eller ros? Är det något som saknas eller kunde göras bättre? Mejla oss på lokalt@expressen.
se

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.