Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skottlossning mot lägenhet i Täby

LIVE-TV: Senaste nyheterna med Expressen TV

Polisen larmades under lördagseftermiddagen till en adress i Arninge utanför Stockholm sedan någon skjutit mot ett lägenhetsfönster.

Ingen har skadats under skottlossningen och polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.

– Vi har hittat kulhål där kulorna åtminstone till vissa delar har träffat rutan, säger polisens presstalesperson Ola Österling.

Strax efter halv ett på lördagen larmades polisen till en misstänkt skottlossning vid en adress i Arninge i Täby utanför Stockholm. 

– Någon för oss just nu okänd person har skjutit på en fönsterruta som hör till en lägenhet i Arninge, säger Ola Österling, presstalesperson vid polisen.

Österling berättar att platsen har spärrats av och att de inte har hittat någon som skadats av skotten. 

– Vi har hittat kulhål där kulorna åtminstone till vissa delar har träffat rutan, säger Österling.

En person ska ha varit i lägenheten i samband med skotten. Men har inte skadats av skotten, polisen ser inte heller någon uppenbar hotbild mot personen.

– Det ska ju förundersökningen inom kort förhoppningsvis kunna utvisa, säger Österling.

Ingen misstänkt är frihetsberövad och polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.