Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skicka din kärlekshälsning här

Charlotte Sander: ”Vi måste själva vara tydliga med våra behov och önskningar”
Dansbandssångaren Kevin Lehnberg och Fredrik Cato är numera ett par, efter det lite smått oromantiska första mötet.Foto: JENS CHRISTIAN
Glad alla hjärtans dag!Foto: COLOURBOX

Kärleken har inga gränser och hittar sina egna vägar.

Dansbandssångaren Kevin Lehnberg och Fredrik Cato är bara ett exempel – de möttes i Anna Books kommentarsfält.

I dag vill vi hylla kärleken runtom i Sverige: 

Skicka en hälsning i Expressen till den du håller kär!

Dansbandssångaren Kevin Lehnberg och Fredrik Cato hade inte annat att den rätte skulle finnas på Anna Books Instagram.

– Eftersom jag själv sysslar med musik skrev jag och frågade Anna Book på Instagram om hon skulle släppa något nytt material. Då såg Fredrik kommentaren, berättar Kevin Lehnberg.

Chattandet övergick till telefonsamtal och FaceTime. 

Och på den vägen är det.

Hälsar till bästa vännen

Många har redan hört av sig med sina kärlekshälsningar. En av dem är Emma. Hon vill hälsa till sin bästis.

”Jag vill skicka en extra hälsning till min bästa vän Petra Henriksson, 28, i dag. För hon är den starkaste personen jag vet och utan henne hade jag inte varit jag. 

Hon finns alltid där trots att hon själv har sina egna bekymmer och problem. Jag älskar henne som hon vore min egen syster!”, skriver Emma Andersson, 28, i Alingsås.

Emma och Petra.Foto: Privat

Fick ”isdrottningen” att tina upp

Emelie Eriksson, 23, från Göteborg, vill hylla sambon Shahram Omidi, 26, Hon beskriver hur olika de är som personer – och att Shahram Omidi fått ”isdrottningen” att tina upp.

”Vi var två olika själar, en pluspol och en minuspol, en natt och den andra dag. Det var kanske därför vi drogs till varandra. Du fick mig, isdrottningen, att tina upp och våga vara mer. Jag fick dig, den ofrivilliga pajasen, att ta det lugnt och våga vara dig själv. 

(...) 

På något sätt kompletterar vi varandra och tillsammans lagar vi de murar som genom motgångar rivits ner. Vi har våra olika sätt att hantera saker, men i slutet av dagen står vi tillsammans. Fara dooset derem, dilem – jag älskar dig mitt hjärta.”, skriver Emelie.

Shahram och Emelie.Foto: Privat

7 år och kämpar mot en hjärntumör

Alla hjärtans dag kan också vara en dag att uppmärksamma Sveriges hjältar, som alla utför hjältedåd varje dag. Här i en hälsning till Theo och Charlie i Utby, Göteborg:

”Theo, du är den starkaste jag vet som kämpar mot en hjärntumör. Du är klok som en faktabok och det är svårt att tro att du bara är 7 år. 

Charlie, du är världens bästa storebror som stöttar Theo. Jag älskar er runt jorden, himlen och in i universum, mer än ord kan beskriva! 

Kram, mamma.”

Charlie och Theo med mamma.Foto: Privat

Chatta med oss!

De är bara några av berättelserna från Sverige som vi vill uppmärksamma i dag. 

Vem vill du hylla lite extra? Chatta med oss i kommentarsfältet ovan!

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.