Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Skärskadad man hittad vid väg norr om Borås

En man i 30-årsåldern har anhållits misstänkt för mordförsök efter att en ung man hittats med skärskador strax norr om Borås.

– Han hämtades in till förhör under morgonen och anhölls under förmiddagen. Vi kan inte utesluta att det blir fler misstänkta i ärendet, säger polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr, som konstaterar att fler förhör ska hållas.

Enligt polisen var det en bilist som hittade den skadade mannen på en landsväg under natten till lördagen. Mannen, som är i 20-årsåldern, fick föras till sjukhus för skärskador i bland annat i nacken och på armarna. Hans tillstånd beskrivs som stabilt.

– Han var inte särskilt samarbetsvillig. Möjligtvis kan det vara så att han har åkt med någon bil och sedan blivit avsläppt eller utslängd, sade polisens vakthavande befäl Göran Carlbom när utredningen nyss inletts.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.