Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Skådespelare kom in i Vita huset – med falskt namn

Så var andra debatten mellan Trump och Biden.
Kameran panorerar från Donald Trump som talar inför publik, till skådespelerskan Maria Bakalova som applåderar.Foto: Twitter
Maria Bakalova i samtal med presidentens son Donald Trump Jr.Foto: Twitter
Sacha Baron Cohen i en scen ur den nya Borat-filmen.Foto: AP / AP TT NYHETSBYRÅN

I ett filmklipp som sprids på Twitter syns hur skådespelaren Maria Bakalova, som spelar ”Borats” dotter i Sacha Baron Cohens nya film, går runt i Vita huset – och skakar hand med presidentens son.

”Trump väldigt noggrann vem han låter komma till sina event och sitt hus. Inget covid-test nödvändigt”, skriver den fiktiva karaktären på Twitter.

Den brittiske skådespelaren och komikern Sacha Baron Cohen släppte på fredagen sin nya film ”Borat Subsequent Moviefilm”.

Filmen är en mockumentär, där Baron Cohen spelar den kazakstanske journalisten Borat. Skådespelaren Maria Bakalova spelar hans dotter, och i ett klipp som delats på Twitter syns hur hon tagit sig in i Vita huset på flera olika event.

I inlägget görs det narr av Vita husets säkerhetstänk:

Trump väldigt noggrann vem han låter komma till sina event och sitt hus. Inget covid-test nödvändigt.

https://twitter.com/BoratSagdiyev/status/1319663161071431691?s=20

Daily Mail rapporterar att tidningens reportrar själva sett Maria Bakalova och ett filmteam som följt efter henne i Vita huset. Enligt tidningen ska hon ha varit där vid tre olika tillfällen – två gånger i februari och en gång i september. Hur hon och ett filmteam lyckats få access till sådan närhet till presidenten är okänt.  

I klippet ses hon hälsa på presidentens son, Donald Trump Jr., och säga att hon är nervös över att få träffa honom.

Hon intervjuas också av One America News-reportern Chanel Rion, som inte heller tycks känna till hennes egentliga identitet.

Scenerna som syns i klippet finns inte med i långfilmen ”Borat Subsequent Moviefilm”, rapporterar Daily Mail.

Rudy Giulianis dotter: Därför röstar jag på Joe Biden.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.