Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sex tonåringar hittade döda i trädgårdsskjul

Tonåringarna som hittades döda i trädgårdsskjulet i tyska Arnstein var mellan 18 och 19 år gamla.Foto: Hoefig/News5 / Epa / TT
Enligt pappan som hittade de döda ungdomarna hade de haft en mindre fest på skjulet på lördagskvällen. Foto: Hoefig/News5 / Epa / TT

Sex tonåringar har hittats döda i ett trädgårdsskjul i Arnstein, Tyskland.

Ungdomarna hittades av pappan till två av dem, som letade efter ungdomarna efter att de inte kommit hem efter en fest, skriver Süddeutsche Zeitung.

Ungdomarnas död är något av ett mysterium och polisen har inte lyckats fastställa den definitiva dödsorsaken.

Den oroliga pappan var ute och letade efter sina barn, en son och en dotter, i Arnstein i Bayern, Tyskland, på söndagen när han gjorde upptäckten.

I familjens trädgårdsskjul hittade han sina egna barn tillsammans med fyra andra tonåringar – döda.

Pappan larmade direkt polisen och räddningstjänsten, skriver Süddeutsche Zeitung. Men det fanns inget de kunde göra mer än att konstatera tragedin: Tonåringarna var döda.

Tonåringarna, både män och kvinnor, var mellan 18 och 19 år gamla.

Barnet kom inte hem – hittades dött

Enligt pappan som hittade de döda ungdomarna hade de haft en mindre fest på skjulet på lördagskvällen. Pappan skulle titta till dem tidigt på söndagsmorgonen när han upptäckte att hans barn inte hade kommit hem.

Enligt polisen finns inledningsvis inga tecken på att våldsbrott ska ha begåtts i samband med tonåringarnas död, skriver Süddeutsche Zeitung.

Dödsorsaken är fortsatt något av ett mysterium, men enligt polisen finns tecken som tyder på att ungdomarna överdoserat ett okänt preparat.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.