Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Secret Service tvingas flytta med Ivanka Trump

USA:s avgående presidents dotter och rådgivare flyttar till Florida.
Secret Service-agenter utanför Ivanka Trumps och Jared Kushners lyxhus i Washington. Familjen släppte inte in agenterna någon gång under de över tre år som de bodde i huset.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Flyttbilen tar Ivanka Trumps och Jared Kushners tillhörigheter till den nya bostaden i Miami medan livvakter från Secret Service tittar på. Nu tvingas de följa med till Miami och fortsätta vakta paret.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Ivanka Trump får en puss av pappa Donald Trump. Han passade även på att ge henne och de andra barnen en present innan han lämnade presidentposten: Livvaktsskydd från Secret Service i ytterligare ett halvår.
Foto: TAMI CHAPPELL/UPI/SHUTTERSTOCK / TAMI CHAPPELL/UPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Ivanka Trumps Secret Service-agenter förbjöds under tre år från att komma in i hennes lyxvilla i Washington för att ta kisspauser. 

Genom ett av Donald Trumps sista beslut som president tvingas de hårt prövade agenterna nu flytta med Ivanka Trump till lyxvåningen i Miami. 

Detta tills hon och familjen kan flytta till den så kallade ”miljardärbunkern” med dygnet runt-patrullering av säkerhetspersonal.  

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 1 maj 2021 är det Expressens koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Tine Maries mystiska fynd på stranden: ”Vet nån vad det är?"

Svenska teorin • ”Blev både chockad och provocerad” • Är i säkert förvar nu

Lova, 17, var hemmasittare – så kom hon åter till skolan

Började med ett plötsligt illamående • Missade tre år i skolan • Det blev vändningen

Bengt Alsterlinds kärleksliv med yngre hustrun

Folkkäre tv-profilen: ”Sexdriften är något basalt”