Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Secret Service tvingas flytta med Ivanka Trump

USA:s avgående presidents dotter och rådgivare flyttar till Florida.
Secret Service-agenter utanför Ivanka Trumps och Jared Kushners lyxhus i Washington. Familjen släppte inte in agenterna någon gång under de över tre år som de bodde i huset.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Flyttbilen tar Ivanka Trumps och Jared Kushners tillhörigheter till den nya bostaden i Miami medan livvakter från Secret Service tittar på. Nu tvingas de följa med till Miami och fortsätta vakta paret.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Ivanka Trump får en puss av pappa Donald Trump. Han passade även på att ge henne och de andra barnen en present innan han lämnade presidentposten: Livvaktsskydd från Secret Service i ytterligare ett halvår.
Foto: TAMI CHAPPELL/UPI/SHUTTERSTOCK / TAMI CHAPPELL/UPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Ivanka Trumps Secret Service-agenter förbjöds under tre år från att komma in i hennes lyxvilla i Washington för att ta kisspauser. 

Genom ett av Donald Trumps sista beslut som president tvingas de hårt prövade agenterna nu flytta med Ivanka Trump till lyxvåningen i Miami. 

Detta tills hon och familjen kan flytta till den så kallade ”miljardärbunkern” med dygnet runt-patrullering av säkerhetspersonal.  

Expressen Premium

Erbjudande: Läs Expressen Premium gratis till Valborg

Detta är ett erbjudande till dig från Expressen Premium. Premium är en tillsvidareprenumeration. Du läser gratis fram till 30 april 2021, därefter betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Sofie, 23: Den enda metoden som fick mig att gå ner i vikt

Vägde som mest 103 kilo – har nu gått ner 12 kilo: ”Kämpa på”

Så undviker du imman på glasögonen

Bästa råden med munskydden • Det här ska du undvika

Programledaren rasande – river kontraktet i ”Lyxfällan”

”Aldrig varit med om maken” • Så lever paret i dag