Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Secret Service tvingas flytta med Ivanka Trump

USA:s avgående presidents dotter och rådgivare flyttar till Florida.
Secret Service-agenter utanför Ivanka Trumps och Jared Kushners lyxhus i Washington. Familjen släppte inte in agenterna någon gång under de över tre år som de bodde i huset.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Flyttbilen tar Ivanka Trumps och Jared Kushners tillhörigheter till den nya bostaden i Miami medan livvakter från Secret Service tittar på. Nu tvingas de följa med till Miami och fortsätta vakta paret.
Foto: SPLASHNEWS.COM / STELLA PICTURES / SPLASH NEWS
Ivanka Trump får en puss av pappa Donald Trump. Han passade även på att ge henne och de andra barnen en present innan han lämnade presidentposten: Livvaktsskydd från Secret Service i ytterligare ett halvår.
Foto: TAMI CHAPPELL/UPI/SHUTTERSTOCK / TAMI CHAPPELL/UPI/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK

Ivanka Trumps Secret Service-agenter förbjöds under tre år från att komma in i hennes lyxvilla i Washington för att ta kisspauser. 

Genom ett av Donald Trumps sista beslut som president tvingas de hårt prövade agenterna nu flytta med Ivanka Trump till lyxvåningen i Miami. 

Detta tills hon och familjen kan flytta till den så kallade ”miljardärbunkern” med dygnet runt-patrullering av säkerhetspersonal.  

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Miljardären försvann till havs – efter stora konkursrevanschen

Christer Ericsson – sjökapten som byggde ett imperium • Vännen berättar: ”Enorm karisma”

Sven Wollters sista önskan om sitt älskade sommarhus

Planen i testamentet för barnen • ”Han var som en ambassadör för området”

Bäst och sämst – så vaccinerar regionerna

Stora skillnader • Gotland: ”Något med eftersläpningen”