Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sasá Sjanic är klar för IFK Norrköping

Sjanic har spelat i Kalmar FF sedan 2002 och har den senaste tiden provtränat med IFK Norrköping.

FAKTA

Hej! Du har kommit till en av de tio nya lokala sajterna på expressen.
se.
Här rapporterar vi om senaste nytt i staden och blandar det med spännande bloggar, lokal radio och en rad spännande mobila tjänster.
Här till vänster kan du välja den stad som bäst passar dig.
Har du ris eller ros? Är det något som saknas eller kunde göras bättre? Mejla oss på lokalt@expressen.
se

Sasá Sjanic. Sasá Sjanic är en ung och lovande målvakt som klubbledningen tror mycket på. - Han gjorde en stark insats under U21-landslagets läger på Bosön senast och har under sin provspelstid hos oss visat stora kvaliteter. Han har kommit bra in i vårt lag och det skall bli spännande att följa honom under årets säsong, säger IFK Norrköpings klubbdirektör Michael Andersson - Vi har nu två talangfulla målvakter i truppen som båda har stor potential till att utvecklas ytterligare.

Redan nummer ett

De andre målvakten är naturligtvis Nuredin Bakiu som gjorde bra ifrån sig under förra året. Sasá Sjanic har enligt IFK Norrköpings hemsida redan fått nummer 1 på tröjan. Innebär det något? - Nej... Nurre ligger i dagsläget kanske steget före som förstemålvakt, Sjanic är ju än så länge en oprövad talang för oss, men om han kämpar på så, säger Michael Andersson. Sasá Sjanic kommer ursprungligen från Skiljebo SK och har på meritlistan bland annat sex junior- och fem pojklandskamper. Är det fler nya spelare på gång? - Nja, det är det nog.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!