Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sarah Ferguson nya jobb – domare i hästprogram

Här är den brittiska tronföljden
Sarah Fergusson har varit en del av det brittiska kungahuset sedan 80-talet.Foto: ENRIQUE RC, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM
Rose Mathisen, en av Sveriges största dressyrstjärnor. Här gör hennes häst ett dressyrsteg. Hon har inget med programmet att göra.Foto: BILDBYRÅN

Hertiginnan av York, Sarah Ferguson, kommer att vara domare i Fox nya tv-program ”Dansa med hästar”. 

”Fergie”, som hon kallas, är själv hästfantast och ska vara en duktig ryttare, skriver Daily Mail

Sarah Ferguson, 60 , har haft sitt eget barnprogram på Youtube under coronapandemin. Men nu skriver Daily Mail att hon även har fler projekt på gång. Hon ska nämligen vara domare för ett nytt amerikanskt tv-program: ”Dansa med hästar”. 

Programmet påminner om ”Let´s Dance”, men i stället för att kändisen har en danspartner, kommer personen att tävla i hästsporten dressyr. 

Redan nu har piloten av programmet spelats in.

”Fergie” blir domare i nya programmet

Hertiginnan av York är själv en hästentusiast och har fått rollen som expert och domare i programmet. Enligt programmets producent, Claudia Rosencrantz, var det ”fantastiskt” att arbeta med hertiginnan. Producenten beskriver programmet som en dröm. 

– Det är som ”Dancing with the stars” men din partner är en häst. Det är en helt fantastisk och underbar tv-show, säger hon enligt Daily Mail. 

Sarah Ferguson är inte helt ovan att stå framför kameran. Hon har haft flera tv-roller, däribland i den brittiska humorserien ”The Vicar of Dibley”. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.