Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sanningen om mystiska ”monstret” i trädet

En panikslagen kvinna larmade djurskyddsförening om att det satt en mystisk varelse eller ett ”monster” i trädet utanför hennes hus.
Foto: Facebook/KTOZ

Ett ovanligt ”monster” i ett träd i Polen uppmärksammas just nu internationellt.

Orsaken? 

Den är knappast den du tror.

En panikslagen kvinna larmade en djurskyddsförening i Krakow, Polen, om att det satt en mystisk varelse eller ett ”monster” i trädet utanför hennes hus. Nu vågade varken hon eller hennes grannar öppna sina fönster eftersom de var rädda att varelsen skulle smita in, och de ville att någon snabbt skulle komma dit och ta bort det.

”Han har suttit här i två dagar och alla är rädda för honom!”, förklarade kvinnan enligt djurskyddsföreningen KTOZ som själva berättar om det hela i ett humoristiskt inlägg på Facebook.

Då ryckte två KTOZ-inspektörer ut. På plats vid trädet upptäckte de den ”bruna varelsen” som satt på en trädgren, enligt bland andra Global News. 

”Hans bruna hud lyser i solen”, skrev KTOZ i sitt inlägg.

”Vi tittar närmare och den stackars killen har inga ben eller huvud.”

Till slut kommer sanningen fram. 

Den mystiska varelsen i trädet var nämligen inte ett djur, utan en croissant. 

Ja, du läste rätt.

Inspektörerna tog sedan bort det degiga ”monstret” från trädet och försäkrade kvinnan om att hon var helt säker. Efter det åkte de tillbaka till sitt kontor och la ut ett Facebook-inlägg – som snabbt fick stor internationell spridning. 

KTOZ menar själva att även om händelsen kan tyckas lite löjlig, så är det ändå värt att kontakta dom när de ser något misstänkt. Den enda tragedin i det här fallet var ju att någon slängt upp en god frukostgiffel.

https://www.facebook.com/Krakowskie.Towarzystwo.Opieki.nad.Zwierzetami/photos/a.869376629744504/4691666050848857/?type=3

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.