Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

"Sanna är mycket klokare än jag"

Barbro Lundell tillsammans med Amelia Adamo.
Barbro Lundell, 56, levde ständigt i skuggan av ex-maken Ulf Lundell.
Hon ser likheter mellan sitt äktenskap och dottern Sanna Lundells relation med skådespelaren Mikael Persbrandt.
- Det är inte ovanligt att man följer familjemönster. Men Sanna skulle klara av att bryta ifall hon skulle behöva, berättar Barbro Lundell i kommande numret av M Magasin.

FAKTA

Barbros familj - full med kända namn
Ulf Lundell: Exman.
Tillsammans har de barnen Kalle Lundell, 30, Sanna Lundell, 29 och Love Lundell, 26
Ulrika Rickfors, 25: Systerdotter till artisten Mikael Rickfors.
Hon är nu tillsammans med Ulf Lundell.
Wille Crafoord: Före detta svärson.
Har dottern Olga, 6 år, tillsammans med Sanna Lundell.
Mikael Persbrandt: Har sonen Igor, 8 månader, tillsammans med Sanna Lundell.

Omslag M-Magasin PUBLICERAD TEXT:
Ex-maken Ulf Lundell.
Svärsonen Mikael Persbrandt.
Dottern Sanna.
Barbro Lundell skilde sig från Ulf Lundell 1989. Skilsmässan var smärtsam och under äktenskapet fick hon finna sig i att leva i sin berömda makes skugga. Nu berättar hon i M Magasin: - Jag sjönk in i en livskris och en depression, vårdades på Långbro sjukhus i ett halvår. Ulf fick vårdnaden om våra tre barn. Ulf och Barbro Lundell var gifta 1976-1989. Tillsammans fick de sönerna Kalle och Love, och dottern Sanna.

"Mycket klokare än jag"

Förra året fick Sanna Lundell sonen Igor tillsammans med Mikael Persbrandt. Barbro Lundell tror att dottern kommer att klara sig bättre än hon själv gjorde. - Jag tror att hon är, jag vet att hon är, mycket klokare än vad jag var. Ulf och jag möttes i en skarv. Men han var ju relativt okänd 1976. Sedan gick allt blixtsnabbt. Sanna och Mikaels livsvillkor är annorlunda. - Hon kommer inte att göra som jag, att försöka ta livet av sig när allt känns kört.

Jobbar som homeopat

Barbro Lundell lever i dag ensam, jobbar som homeopat och bor i Stockholm. Och hon är lycklig, särskilt över barnbarnen: 6-åriga Olga och Igor, 8 månader. - Jag trivs väldigt bra i min mormorsroll. Jag har hamnat rätt. Men hon blir fortfarande arg på den ekonomiska uppgörelsen i samband med skilsmässan. - Jag fick överta huset, lånen och skulderna i vårt hus. Jag gjorde en ekonomiskt usel uppgörelse, jag var ett nöt. Jag har tagit upp det här ett par gånger med Ulf via brev, men han tycker att han gjort rätt för sig.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.