Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Samuelsson kan missa resten av säsongen

Martin Samuelsson, Linköpings HC, riskerar att missa resten av säsongen med en revbensskada.
Krislaget Linköping har drabbats av ett nytt bakslag.
Anfallaren Martin Samuelsson, 25, riskerar att missa resten av grundserien på grund av en revbensfraktur.
- Det känns för jävligt att inte kunna vara med och hjälpa till, säger han.

FAKTA

Hej! Du har kommit till en av de tio nya lokala sajterna på expressen.
se.
Här rapporterar vi om senaste nytt i staden och blandar det med spännande bloggar, lokal radio och en rad spännande mobila tjänster.
Här till vänster kan du välja den stad som bäst passar dig.
Har du ris eller ros? Är det något som saknas eller kunde göras bättre? Mejla oss på lokalt@expressen.
se

Redan i första bytet i lördagens bortamatch mot Modo var oturen framme. LHC-spelaren Martin Samuelsson slog sig illa på sargkanten och tvingades omedelbart utgå med skador på revbenen. Smärtorna var så starka att det först befarades en punkterad lunga, men efter röntgen talar allt för en revbensfraktur.

"Känns skittungt"

- Jag har haft otur tidigare den här säsongen så det här känns skittungt. Jag ska träffa vår lagläkare i morgon måndag för en ny undersökning och sedan är det bara att hoppas att det läker fort, säger Martin Samuelsson, med förflutet i NHL-klubben Boston Bruins. Linköping ligger i dagsläget under slutspelsstrecket med nio matcher kvar att spela.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.