Bild på den kommande Galaxy F med guldfärgat skal. Foto: @evleaksBild på den kommande Galaxy F med guldfärgat skal. Foto: @evleaks
Bild på den kommande Galaxy F med guldfärgat skal.  Foto: @evleaks
Nuvarande toppmodellen Galaxy S5. Foto: Manu FernandezNuvarande toppmodellen Galaxy S5. Foto: Manu Fernandez
Nuvarande toppmodellen Galaxy S5. Foto: Manu Fernandez

Samsung planerar ny lyxigare Galaxy

Publicerad

Samsung är haft stora framgångar med sina Galaxy-telefoner.

Men lanseringen av senaste Galaxy S5 har inte motsvarat deras förväntningar.

Därför verkar en ny lyxmodell vara på väg, skriver Phone Arena.

Samsung har haft stora framgångar med sina mobiltelefoner i Galaxy-serien, men den senaste modellen Galaxy S5 har ändå inte lyckats få det momentum som företaget hade hoppats på. Kanske är det därför man nu planerar att lansera en ny toppmobil i form av Galaxy F. Tanken bakom den kommande modellen är att kunna erbjuda det absolut bästa på marknaden, med andra ord en lyxmodell.

Den nya telefonen ska enligt rykten ha en skärm med upplösningen 1440 x 2560 pixlar, vilket placerar den i den absoluta toppen av högupplösta telefonskärmar. Den rapporteras även ha en baksida av metall, vilket är tänkt att ge telefonen en lyxigare känsla.

"Satsar på hälsa"

Huvudkonkurrenten Apple väntas lansera sin nästa telefon i höst, och har redan visat att man kommer satsa mycket på olika hälsorelaterade appar och verktyg i framtiden. Galaxy F förväntas möta konkurrenten med liknande medel, bland annat spås en sensor som kan känna användarens puls finnas inbyggd i den kommande telefonen.

Det är i nuläget oklart när Galaxy F är tänkt att lanseras, men allt pekar på att så sker redan till hösten.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag