I två års tid har NRK:s dokumentärredaktion Brennpunkt granskat tiggarmiljön i Norges näst största stad – Bergen. Den omfattande kartläggningen har avslöjat att ett nätverk på 140 personer, samtliga från samma område i Rumänien, ligger bakom stadens tiggeriverksamhet, knarkhandel och gatuprostitution. Det rör sig om både män och kvinnor.
På sina Facebook-sidor dokumenterar de sina liv i bilder. Där finns bilder på exklusiva bilar och dyra smycken.
De skryter även om sin verksamhet.
– Se på tiggaren här som säljer narkotika. Min familj har den djupaste respekten för honom. Han tjänar mest pengar, säger en av de utpekade huvudmännen i dokumentären.
– Bra betalt för fem timmars jobb, skriver annan, samtidigt som han poserar med en stor bunt sedlar.
De beskriver också hur de känner sig mäktiga och att de ser på sig själva som "maffia" och "big bosses".

LÄS OCKSÅ: Därför kommer tiggarna – Expressens Magda Gads stora reportageserie
Tigger på dagen och prostituerar sig på kvällarna
Huvudmännen tjänar inte bara pengar på narkotikaförsäljning utan även på att tvinga sina landsmän till tiggerier och prostitution. Enligt "Lykkelandet" har drygt 100 miljoner kronor förts ut från Bergen till Rumänien under de senaste fem åren. Transaktionerna görs via växlingskontor - utanför det norska banksystemet.
I dokumentären beskriver NRK hur många kvinnor går från att tigga på dagarna till att sälja sex på kvällarna. I flera fall är kvinnorna flickvänner eller systrar till huvudmännen i nätverket.
– Det var svårt att sälja sex i början men nu bryr jag mig inte längre, säger en av de unga kvinnorna i dokumentären.

Polisen: "Det är en stängd miljö
Kvinnorna själva vill inte bekräfta att det rör sig om organiserad prostitution utan hävdar att de kommit till Bergen på egen hand. Polisen har dock sin bild klar.
– Det är vår uppfattning att ingen av de prostituerade rumänska kvinnorna arbetar utan en hallick. Det här är organiserat, säger Gunnar Fløystad vid polisen i Bergen till NRK.
Polisen i Bergen har genomfört flera insatser mot den rumänska tiggarmiljön men arbetet är resurskrävande och problematiskt.
– Det är en stängd miljö som det är svårt att ta sig in i och svårt att få information om, säger Gunnar Fløystad i dokumentären.
Ett flertal personer har dock kunnat ställas inför rätta och dömts.
Erna Solberg: "Regeringen har ett förslag"
Statsminister Erna Solberg har reagerat starkt på uppgifterna som kommit fram i NRK:s kartläggning. Enligt henne är det dock inget nytt. Redan innan valet 2013 ska hennes parti har tagit problemet med tiggeri som en del i av organiserad brottslighet. Solberg understryker att hennes parti, Høyre, fortfarande vill ha ett förbud mot tiggeri men har inte fått något gehör från de andra partierna i Stortinget.

– Om Stortinget har en annan åsikt nu så har regeringen ett förslag vi snabbt kan lägga fram, säger hon till NRK.