Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

Så skulle advokatens son mörda hennes älskare

En advokat inleder en relation med en gängledare i Gävle.

Hennes äkta make fattar misstankar om att hans fru sedan 20 år tillbaka är otrogen och vänder sig till Uppsalas knarkbaron.

Han tror först inte att det är sant att en advokat är otrogen med sin tungt kriminellt belastade klient – men tar hjälp av Bandidos som bekräftar uppgifterna.

”Hon är död för mig”, konstaterar hennes son och tar på sig uppdraget att mörda gängledaren han kallar för ”mammasknullaren”.

Det här är inte ett osannolikt filmmanus – det är dramat som nu rullas upp i tingsrätten. 

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.