Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Så mycket kokain på Playboy Mansion att pudel blev beroende”

Senaste nyheterna med Expressen TV
Playboy-grundaren Hugh Hefner.
Foto: KEVORK DJANSEZIAN / AP TT NYHETSBYRÅN
Playboy Mansion.
Foto: PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Hugh Hefner hade så mycket kokain på Playboy Mansion att en pudel blev beroende.

Det hävdar en av hans ex-flickvänner i en ny tv-dokumentär.

– Hunden försökte slicka hennes näsborrar, säger Sondra Theodore, 65, om en gästs besök på Playboy Mansion enligt The Sun.

Playboy-grundaren Hugh Hefner levde på Playboy Mansion från 1974 till 2017 när han dog vid 91 års ålder. Dokumentären ”Secrets of Playboy”, som har premiär i USA den 24 januari, tittar närmare på de mörkare sidorna av Hugh Hefners imperium och de vilda festerna på Playboy Mansion.

En av Hefners ex-flickvänner, modellen och skådespelaren Sondra Theodore, hävdar att det fanns ”enorma skålar” med kokain på Playboy Mansion.

– Det fanns knark överallt, säger Sondra Theodore i dokumentären.

”Försökte slicka hennes näsborrar”

Theodore säger att det fanns så mycket kokain att till och med en hund blev beroende sedan den slickat i skålarna på Playboy Mansion.

– Hefs bäste vän John Dante hade en hund som hette Louis och den här lilla pudeln blev beroende av kokain. Hunden kunde känna doften av det tvärs över rummet, de var tvungna att låsa in den när det var gäster i närheten, säger Sondra Theodore.

Hon tar som exempel när en ”väldigt berömd person” besökte Playboy Mansion en kväll.

– Hunden sprang genast fram och försökte slicka hennes näsborrar. Hon sade ”Han älskar verkligen mig”, men vi visste varför den där hunden var så intresserad av henne, säger Sondra Theodore.

Playboy-modellens förvandling i hemlighet

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.