Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så laddar de upp inför debatten

Se debatten i Expressen TV.
Vänsterpartiets blivande partiledare Nooshi Dadgostar.Foto: Privat
Centerledaren Annie Lööf.Foto: Fredrik Wennerlund / Centerpartiet

Klockan 15 är det dags för debatt i Expressen TV mellan Centerledaren Annie Lööf och Vänsterpartiets blivande partiledare Nooshi Dadgostar.

Såhär laddar de upp inför en tuff debatt.

Tisdagens debatt blir en av de sista innan Nooshi Dadgostar tar över efter som partiledare i Vänsterpartiet efter Jonas Sjöstedt.

– Jag laddar med en kopp kaffe och slipar på argumenten, säger hon till Expressen.

När det kommer till Annie Lööf sätter det fullspäckade schemat stopp för några större föreberedelser.

– Jag har en ganska fullspäckad dag av möten och förberedelser för närmsta tiden så det blir bra att bryta av dagen med en debatt, säger hon.

”Ideologiska motpoler”

Det är inte första gången som Annie Lööf och Nooshi Dadgostar debatterar mot varandra, då mötts i debatt mellan i partiernas ungdomsförbud.

– Det var nu väldigt många år sedan, jag minns den knappt. Jag tycker att det ska bli riktigt kul att få möta Nooshi, som kommande partiledare i denna debatt. Vi är ju ideologiska motpoler precis som jag och Jonas, vilket brukar ge spänstiga och tydliga debatter, säger Annie Lööf.

Och hon får medhåll från Nooshi Dadgostar.

– Annie Lööf är en skicklig debattör och vi är varandras politiska motpoler. Det kommer bli en spännande debatt.

Se tidigare debattprogram:

Se hela debatten mellan Aida Hadzialic och Irene Svenonius

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.