Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Så får du senaste nyheterna från Expressen – på din hemskärm i mobilen

Få de senaste nyheterna på din hemskärm i mobilen.

Med en helt ny funktion i Expressens nyhetsapp för iPhone får du nyhetskoll direkt. 

Svajpa bara till höger från din hemskärm i mobilen. 

Med Expressens nyhetsapp får du de senaste nyheterna inom sport, nöje och opinion samt ett stort tv-utbud med nyhetsinslag och program. Dessutom ger vi dig en omfattande LIVE-rapportering från de viktiga händelserna och stora evenemangen – dygnet runt, alla dagar på året.

Du kan också få notiser om nyheter som sker där du bor, och du kan välja om du vill få notiser om sport- eller nöjesnyheter. 

Med den nya funktionen i Expressens nyhetsapp ger vi dig nu en genväg till nyheterna. 

Du får en snabb överblick med en lista med de fyra senaste nyheterna från Expressen, direkt på din mobila hemskärm.

En widget i Apples iPhone och iPad är ett tillägg till appar som du kan ha på skärmen på din mobil när den är låst. De låter dig göra saker och få information från appar du har installerat. Det här blir allt vanligare i kommande version av iPadens och iPhonens operativsystem iOS.

– Vi har utvecklat den här funktionen för att ge våra läsare de senaste nyheterna på sin hemskärm, utan att öppna appen. På så vis får läsaren en snabb nyhetsuppdatering och kan enkelt välja vilken nyhet de vill läsa. Det här en genväg som vi hoppas att våra läsare kommer att gilla, säger Ejub Bicic, ansvarig för apputvecklingen på Expressens utvecklingsavdelning. 

Så här gör du för att lagga till Expressens senaste nytt-widget:

1. Se till att du har Expressens app installerad på din iPhone. Om du redan har den installerad, uppdatera till den senaste versionen.

 

2. Från din hemskärm, svajpa till höger så att du kommer till sidan med alla widgets. Där finns som standard dina favorit-kontakter, din kalender och SIRI:s app-förslag.

 

3. Skrolla längst ned på sidan och tryck på den runda Ändra-knappen.

 

4. Välj Expressen i listan för att lägga till widgeten.

 

5. Tryck på klar, och du ser nu Expressens senaste nyheter i en lista.

 

Fotnot: Den nya senaste nytt-widgeten finns än så länge bara för Iphone.

 

Här kan du ladda ner Expressens app för Iphone.

 

Här kan du ladda ner Expressens app för Android.

 

 

 

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.