Så får du senaste nyheterna från Expressen – på din hemskärm i mobilen

Publicerad

Få de senaste nyheterna på din hemskärm i mobilen.

Med en helt ny funktion i Expressens nyhetsapp för iPhone får du nyhetskoll direkt. 

Svajpa bara till höger från din hemskärm i mobilen. 

Med Expressens nyhetsapp får du de senaste nyheterna inom sport, nöje och opinion samt ett stort tv-utbud med nyhetsinslag och program. Dessutom ger vi dig en omfattande LIVE-rapportering från de viktiga händelserna och stora evenemangen – dygnet runt, alla dagar på året.

Du kan också få notiser om nyheter som sker där du bor, och du kan välja om du vill få notiser om sport- eller nöjesnyheter. 

Med den nya funktionen i Expressens nyhetsapp ger vi dig nu en genväg till nyheterna. 

Du får en snabb överblick med en lista med de fyra senaste nyheterna från Expressen, direkt på din mobila hemskärm.

En widget i Apples iPhone och iPad är ett tillägg till appar som du kan ha på skärmen på din mobil när den är låst. De låter dig göra saker och få information från appar du har installerat. Det här blir allt vanligare i kommande version av iPadens och iPhonens operativsystem iOS.

– Vi har utvecklat den här funktionen för att ge våra läsare de senaste nyheterna på sin hemskärm, utan att öppna appen. På så vis får läsaren en snabb nyhetsuppdatering och kan enkelt välja vilken nyhet de vill läsa. Det här en genväg som vi hoppas att våra läsare kommer att gilla, säger Ejub Bicic, ansvarig för apputvecklingen på Expressens utvecklingsavdelning. 

Så här gör du för att lagga till Expressens senaste nytt-widget:

1. Se till att du har Expressens app installerad på din iPhone. Om du redan har den installerad, uppdatera till den senaste versionen.

 

2. Från din hemskärm, svajpa till höger så att du kommer till sidan med alla widgets. Där finns som standard dina favorit-kontakter, din kalender och SIRI:s app-förslag.

 

3. Skrolla längst ned på sidan och tryck på den runda Ändra-knappen.

 

4. Välj Expressen i listan för att lägga till widgeten.

 

5. Tryck på klar, och du ser nu Expressens senaste nyheter i en lista.

 

Fotnot: Den nya senaste nytt-widgeten finns än så länge bara för Iphone.

 

Här kan du ladda ner Expressens app för Iphone.

 

Här kan du ladda ner Expressens app för Android.

 

 

 

 

 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag