Det var i våras som vi kunde uppleva det unika fenomenet superblodmåne, om vi tittade upp mot himlen natten till den 25 mars.
Under några timmar på dygnet upplevdes månen större än vanligt, samtidigt som en antog en röd färg.
Även hösten förra året visade superblodmånen sig.
I år inträffar någonting ännu större.
Supermånen inträffar 14 november
Den 14 november kommer månen att vara närmare jorden än den varit på 68 år – och kommer dessutom upplevas vara mycket närmare än den faktiskt är.
Fenomenet kallas supermåne och uppstår, enligt NASA, när månen, jorden och solen står uppradade i månens omloppsbana och ena sidan av månen hamnar ovanligt nära jorden.
Supermåne ljusare än en fullmåne
Att få syn på en supermåne är inte helt ovanligt, men senast månen var så här nära jorden hände senast 1948 – och inträffar inte nästa gång förrän 2034.
NASA skriver att en supermåne kan upplevas som 14 procent större och 30 procent ljusare än en vanlig fullmåne.
Så ser du supermånen i Sverige
Anledningen till att månens avstånd till jorden ökar och minskar på det här sättet beror på att omloppsbanan runt jorden inte är helt cirkulär.
– Många tror att omloppsbanan går i en perfekt cirkel, men den är faktiskt lite utdragen och elliptisk, säger doktor Brad Tucker från Mount Stromlo Observatory till australiska ABC.
I Sverige ser du den unika supermånen bäst mellan klockan 02-06, natten mot den 14 november.
Strax efter klockan två på morgonen bör du kunna få en ganska bra bild av den ovanligt stora fullmånen, och strax efter klockan sex går månen ner i Sverige.
https://twitter.com/Independent/status/794815517663952896