Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ronald är nakna kannibalens offer

31-åriga kannibalen Rudy Eugene och Ronald Poppo, 65.

Den nakna kannibalens offer är nu identifierat hemlöse Ronald Poppo, 65, fick sitt ansikte uppätet under den fruktansvärda attacken i Miami.

Av det som blev kvar av ansiktet går offret inte att känna igen.

Ronald Poppo vårdas nu på sjukhuset Jackson Memorial Hospital Ryder Trauma Center i Miami. Poppos tillstånd är kritiskt. Om han överlever kommer det inte finnas mycket kvar av hans ansikte - ett ansikte som redan nu knappt går att känna igen, uppger Abc News.

Ögonen urholkade

75 procent av ansiktet är borta, skinnet är bortslitet, näsan är bortbiten och ögonen är urholkade. Kvar finns mest mannens getskägg, skriver The Miami Herald.

Poppo har tidigare arresterats för småbrott och han har befunnit sig i Miamiområdet från och till sedan 1978. Hans familj har ännu inte informerats om händelsen.

Sjukhuset, där Poppo nu återhämtar sig, ligger bara några kvarter från där han blev attackerad av den 31-åriga kannibalen Rudy Eugene.

Attack på öppen gata

Det bestialiska angreppet ägde rum i Miami i lördags. Mitt under dagen attackerade Rudy Eugene den hemlöse mannen på en stor gångbana, har Expressen skrivit tidigare.

Efter att ett vittne cyklat förbi attacken och försökt få Rudy Eugene att sluta utan resultat tillkallades polis.

Morrade åt polisen

Kannibalen, som var naken, bara morrade och fortsatte att bita loss bitar från Poppos ansiktet när polisen uppmanade honom att sluta.

Polismannen sköt, men Eugene fortsatte att morra och bita. Då sköt polismannen igen och dödade 31-åringen.

skriver The Miami Herald.

Man tror att en knarkpsykos orsakad av LSD kan ha legat bakom gärningsmannens beteende. Hans exfru ska också ha avslöjat att han hade ett våldsamt beteende.