Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Restaurangen stänger – efter polisens fynd i taket

Tipsen inför resan.
Restaurangens ägare bestämde sig för att stänga tills vidare.
Foto: Facebook
Huset där restaurangen ligger.
Foto: Google maps

Personalen noterade att en röd-brun vätska droppade från taket och ner på borden i i lokalen.

Nu har en thairestaurang i USA tvingats stänga ”för renovering” efter polisens fynd på övervåningen, skriver New York Post.

”Vi har stängt för renovering. Förlåt för eventuella besvär. Tack”.

Så skriver en amerikansk thairestaurang i Windsor i delstaten Connecticut på Facebook, samt på fasaden till lokalen.

”Stängt”.
Foto: WFSB-TV

Oskyldigt, kan tyckas, men sanningen bakom renoveringen är betydligt mer skräckinjagande än någon hade kunnat tänka sig.

Droppade vätska från taket

New York Post skriver att det började med att restaurangens anställda kände e påträngande, obehaglig doft i lokalen.

Men efter att ha genomsökt restaurangen hittade man varken spår av rutten mat, skadedjur eller något annat som kunde tänkas ligga bakom odören.

Samtidigt droppade det en röd-brun vätska från taket och ner på det bord där gästerna hälsades välkomna.

Vätskan började droppa ner på borden i lokalen.
Foto: Facebook

Hittades i sängen

Senare, i samband med att polisen skulle undersöka fastigheten efter en orosanmälan från grannar, nämnde personalen att de drabbats av en svår odör och mystisk vätska i taket, rapporterar den lokala tv-stationen WFSB-TV.

I polisens rapport från platsen går det att läsa:

”Det visade sig att substansen kunde vara blod”.

Två poliser undersökte då den bostad som låg precis ovanför thairestaurangen.

Poliserna knackade på, men ingen öppnade, varpå de tog sig in i lägenheten genom ett olåst fönster – och där gjorde de upptäckten:

En starkt förruttnad människokropp låg i en säng och kroppsvätska hade börjat sippra genom golvet tillika taket till thairestaurangen.

Lägenheten ligger ovanpå thairestaurangen.
Foto: Google Maps

Sanningen kom fram

Inget brott misstänks och New York Post skriver att personen, en äldre man, tros ha dött i sömnen flera dagar tidigare. Vid upptäckten hittade polisen mediciner som indikerade att mannen led av hjärtfel och högt blodtryck.

Hur länge Siam Corner Thai Kitchen, thairestaurangen i fråga, kommer att hålla stängt återstår att se men de senaste dagarna har den verkliga anledningen bakom renoveringen blivit känd i amerikanska medier.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2359315540819013&id=1596312283786013&__xts__[0]=68.ARCO2DG8maP-MqBnH3eYaLXkyCGRE8cb1Au51Rf1KzbZyabYmw-tEmXrxLKv-Fl-w4PmHxPw7yOCui7hlRJ9pao44zxSy9qqxXEhpLix3sRDUzhZDtnOrCpZL9byIkTad1421pmcd2P-iZGJEF27vIE_pkVKGGFVliJxtAQWaxl2FNza9V9syp0qBOTBMuKmhbckKGR14-tg0div9epKaCIsGFOtFLaOPCWF3fzyZpVLn14ub76C8SChOoM2o_ZY1ZDCrYy9qtfJE3iKLjJwrR3aL_vZPQIb_ueC0oaTEN7SAfY6tJfBd0NRh2qNgc1wii6ZlnEgnjWhMz1CBathGpPL&__tn__=-R

Den 30 maj skrev restaurangen i ett svar till en kund på Facebook:

”Vi är ledsna men vi hoppas öppna runt nästa vecka igen”.

Än så länge är thairestaurangen fortsatt stängd.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.