Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Restaurang och gäng oense om beteende – krogen vandaliserad

Bråket uppges – enligt polisen – gälla skilda synsätt kring beteendefrågor.
Foto: EXPRESSEN

Flera män kom in på en restaurang i Köping och vandaliserade inredningen.

Männen och personalen hade inte samma syn på ”beteendefrågor”, enligt polisen.

Mitt på dagen under söndagen kom flera personer in på en restaurang i Köping och började och bråka med personalen.

Enligt den person som larmade polisen var det flera ”arga personer”, exakt hur många är oklart.

Bråket uppges – enligt polisen – gälla skilda synsätt kring beteendefrågor.

– Man har, som jag uppfattar det, kommit till den här restaurangen för att reda ut någonting. Man har konfronterat varandra angående en händelse som har inträffat tidigare, säger Stina Hård af Segerstad, presstalesperson på polisen. 

Under bråket förstördes delar av inredningen och en person i personalen har skadats i huvudet, men den skadade är inte i behov av sjukvård.

– Jag uppfattar det som att man har kastat saker där inne som har gått sönder. Men vad det var för inredning kan jag inte svara på, säger Stina Hård af Segerstad. 

Polisen larmades om händelsen först efter att den var över och de misstänkta gärningsmännen var då inte längre kvar på krogen. Polisen har tagit upp anmälningar om misshandel och skadegörelse.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.