Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Oron för vaccinationen: ”Det är aldrig Stefans fel”

Borde regionerna avskaffas? Pandemin har väckt en gammal politisk fråga till liv. Regionerna har fått skulden för allt från att testningen inte fungerat till att äldre inte fått rätt vård.

Nu ska de gamla landstingen visa vad de går för. Massvaccinationen är deras chans till revansch.

Men runtom i landet växer oron för att vaccinleveranser inte ska komma som planerat och att regionerna ska få skulden igen.

– Är det inte regionernas fel så är det Anders Tegnells fel eller så är det Ursula von der Leyens fel. Det är aldrig Stefans fel i alla fall, säger en moderat regionpolitiker.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “Starta premium – 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Vänligen notera att fr.o.m. 1 maj 2021 är det Expressens koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, varvid prenumerationsvillkor och personuppgiftspolicy uppdateras.