Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Rachel, 19, köpte kaffe – det kostade henne två miljarder

Senaste nyheterna med Expressen TV
Rachel Kennedy trodde att hon hade blivit miljardär.
Foto: Instagram
Rachel Kennedy och pojkvännen Liam McCrohan.
Foto: Instagram

Rachel Kennedy, 19, och Liam McCrohan, 21, hade rätt nummer på miljardlotteriet.

Men eftersom Rachel inte hade tillräckligt med pengar på kontot gick inte autobetalningen för deras lotterirad igenom.

– Vi var helt knäckta, säger Rachel enligt Mirror.

EuroMillions är ett internationellt lotteri där den som får in alla sju nummer vinner en massiv jackpot. Rachel, som studerar i Brighton i England, spelar alltid på samma nummer i lotteriet tillsammans med pojkvännen Liam: 6, 12, 22, 29, 33, 6 och 11.  

Rachel trodde knappt sina ögon när hon såg att samtliga deras sju siffror hade dragits i våras. Eftersom prispotten var svindlande 2,2 miljarder kronor trodde Rachel att hennes liv hade förändrats för alltid.

– Jag ropade till min pojkvän Liam och min mamma att komma in i rummet. De kunde inte tro det heller så jag sade, ”Herregud, jag måste ringa dem”. Jag ringde lotteriets nummer och trodde att jag hade vunnit över två miljarder. De sade, ”Ja, du har rätt nummer men du hade inte tillräckligt på kontot för kostnaden av lotteriraden så betalningen gick inte igenom”, säger Rachel.

Rachel Kennedy och pojkvännen Liam McCrohan.
Foto: Instagram

”Jag hade typ redan spenderat de där pengarna i mitt huvud”

Det visade sig att Rachel, som hade öppnat ett konto för att automatiskt dra betalningen för lotteriraden, hade råkat länsa kontot genom att köpa några koppar kaffe för mycket.

– Hon tog det bra. Själv hade jag typ redan spenderat de där pengarna i mitt huvud, säger Liam.

Här är fredagens största nyheter i Expressen TV

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.