Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Puttade ner sin kompis från bro – nu talar hon ut

Taylor Smith talar ut i Good Morning America.
Foto: Good morning America
Jordan Holgerson, 16, föll handlöst efter vännens knuff.
Foto: CNN

Den 18-åriga Taylor Smith har blivit en av de mest hatade på internet de senaste veckorna efter att en video när hon knuffar sin vän från en bro i USA fått spridning.

Nu berättar hon om händelsen:

– Jag menade inte att skada henne, någonsin, Jag är verkligen ledsen att det blev så här. Jag hoppas att hon läker, säger hon till Good Morning America.

Åklagare överväger fortfarande att åtala Taylor Smith, 18, för att ha knuffat sin vän, den 16-åriga Jordan Holgerson från en bro i en naturpark i Washington i USA.

Knuffen fångades på film och fick stor spridning:


LÄS MER: Busstrecket spårar ur – här faller flickan 19 meter


Nu hävdar Taylor Smith att Jordan Holgerson bett om att bli knuffad eftersom hon var osäker på i fall hon skulle våga hoppa från den 19 meter höga bron. Hon säger att hon inte tänkte på vilka konsekvenser som knuffen skulle kunna få, rapporterar Daily Mail.

Fallet lämnade Jordan Holgerson med flera brutna revben, en punkterad lunga och hudskador.

”Fick inte besöka henne”

Taylor Smith talar nu ut om händelsen med Good Morning America i klippet säger hon att hon inte kunnat förutse konsekvenserna och trodde att Jordan Holgerson skulle klara sig bra.

– Hon ville hoppa men var rädd och ville att jag skulle ge henne en knuff, jag tänkte inte på konsekvenserna, säger hon och fortsätter:

– Jag har bett om ursäkt flera gånger, men jag har inte fått tillfälle att träffa henne. Jag åkte till sjukhuset men blev ombedd att lämna platsen, jag fick inte besöka henne,

Mer filmmaterial från händelsen har nu framkommit och publicerats av Today. Klippet visar upptrappningen till knuffen då Jordan säger ”stopp” och ”vänta” upprepade gånger under 15 minuter innan hon knuffades.

Taylor hörs säga:

– Hoppa bara, du lovade att du skulle göra det. Jag kommer att knuffa dig.

– Jag bryr mig inte. Jag skulle hoppa efter och rädda dig om någonting händer. Jag hjälper dig.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.